ADANA / SEYHAN - Zeytinli Ortaokulu

Ock

Seyhan Belediyesince okulumuza kamelya yapıldı. Bu konuda yardımcı olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal AKAY ve Zeytinli Mahallesi Muhtarı Cevdet KOÇ'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmeni İrem TEKEREK'in rehberliğinde hazırlanan öğrencilerimizin sunduğu '' Dört Mevsim Şiir Dinletisi" adlı şiir dinletisi 17 Ocak Çarşamba Günü okul konferans salonunda gerçekleştirildi.Türk kültürünün ayrılmaz parçası ve taşıyıcısı olan şiirleri öğrencilerimize sevdirmek, unutulmaz eserleri ile edebiyatımıza ufuklar açan şairlerimizi anmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz dinletimizde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz şiirleri yorumladılar.

Okul Müdürü Atilla ÇETİN, "Şiiri sevdirmek ve şiire teşvik etmek amacıyla dinleti düzenledik. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Programın hazırlanmasında rehberlik eden İrem TEKEREK'e, teknik destek için müdür yardımcımız Ahmet AYANOĞLU'na teşekkür eder, yeteneklerini sergileyen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okullararası Voleybol  turnuvasında okulumuzu temsil eden küçükler erkek voleybol takımımız Adana 3.sü oldu. Takımdaki tüm  öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kenan TULUK'u tebrik ederiz.

Ock

Okullararası Voleybol  turnuvasında okulumuzu temsil eden yıldız erkek voleybol takımımız Adana 3.sü oldu. Takımdaki tüm  öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kenan TULUK'u tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz ana sınıfı öğrencilerinin kullanımı için Seyhan Belediyesince okulumuza oyun alanı yapıldı. Bu konuda yardımcı olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal AKAY ve Zeytinli Mahallesi Muhtarı Cevdet KOÇ'a teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Yaşasın milletimiz!

May

Kaymakamımız Sn. Mustafa YAVUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn İzzettin AYDIN, İlçe Şube Müdürümüz Özgür ÇELİK ve Okul Müdürümüz Atilla ÇETİN'in  katılımıyla öğrencilerimiz Adana Şehir Müzesi gezisini gerçekleştirdi.